Segueix-nos a:

Judit rapelant al BehuninSom de Barcelona però actualment vivim a San Diego (Califòrnia). Ens agraden tot tipus d'activitats a l'aire lliure com l'excursionisme, el descens de barrancs, la bicicleta de muntanya, el kaiak de mar, l'esquí de muntanya, etc. També ens agrada viatjar i descobrir nous indrets.

Els Pirineus van estar la nostra àrea preferida per sortides de muntanya mentre vivíem a Barcelona. Aquí és on vam desenvolupar la nostra passió i respecte per la natura. Quan ens vam traslladar als Estats Units, vam quedar meravellats dels seus Parcs Nacionals, així com del Mar de Cortés a Baja California. Aquesta és ara la nostra zona d'interès.

El nostre estil preferit de vacances és viatjar en bicicleta per indrets amb una barreja d'interès cultural i bellesa natural. Hem estat pedalant a diversos llocs, com el Tibet, Nova Zelanda, Patagònia, Indonèsia, Islàndia, Madagascar, Perú, la península del Yucatà, Marroc... Viatjar en bici et fa sentir l'entorn i et dóna facilitat per apropar-te a la gent i la cultura del lloc.

 

Cèsar al cim del GaylorFins ara, els nostres viatges han estat d'unes poques setmanes però al Gener del 2011 vam llençar-nos a recòrrer Sudamèrica en bici durant un any. El nostre punt de partida va ser Ushuaia, a l'extrem més meridional del continent. Des d'allà, vam pedalar cap al Nord seguint la serralada dels Andes. Aquesta vegada sense presses, amb temps de gaudir de la cultura local i dels paisatges. El millor que hem fet mai!

Aquesta web conté algunes de les nostres activitats als Estats Units. A més, hi ha una secció especial de la nostra pedalada per Sudamèrica. Si vols seguir-nos i saber on som, connectat a la pàgina Pedalant per Sudamèrica.

Si vols rebre un missatge quan actualitzem informació del viatge, envia´ns un correu electrònic a: explorepangea@gmail.com indicant que vols formar part de la llista de distribució d'Explore Pangea.

Gràcies per visitar-nos !!

Judit i Cèsar

 

 

Judit i Cèsar al Llac Cecile


© 2014 Explore Pangea. All Rights Reserved. Website Terms of Use.